Bemutatkozás

Köszöntelek a honlapomon! 🙂

Szűcs Gabriella vagyok, funkcionális edző, gerinctréner, rehabilitációs és TripleX Elite tréner.

Valamilyen formában egész életemben jelen volt a sport, általános és középiskolás koromban hobbi szinten úsztam és kézilabdáztam. A főiskolai, egyetemi évek alatt pedig mindennapjaim részévé vált az aerobik, mely segítségemre volt az életmódváltásban is.
Később úgy éreztem, hogy jobban érdekel ez az irány, elvégeztem egy aerobik edzői tanfolyamot, ami eddigi életem egyik legjobb döntése volt. Ezt több továbbképzés követte. Az évek során egyre gyakrabban kerestek meg különféle mozgásproblémákkal, ennek hatására kezdtem ismereteimet ezen a területen is bővíteni. Az első lépés Almásy Csilla preventív gerinctréneri tanfolyama volt, melynek hatására az óráim mozgásanyagában sokkal nagyobb fókuszt kapott a tudatosság. Majd egyre jobban beleástam magam a témába, és következett egy sport- és mozgásterapeuta képzés. Valamint elvégeztem egy személyi edzői tanfolyamot is, hogy a hozzám fordulók problémáira minél gyorsabb és hatékonyabb megoldást tudjak javasolni, így együtt könnyebben érhessük el a kitűzött célokat.

Az évek során, ahogy gyűltek az okleveleim, és bővültek az ismereteim, egyre határozottabban fogalmazódott  meg bennem, hogy szeretnék egy olyan kis edzőtermet nyitni, amit sajátomként alakíthatok és melyben teret kaphat mindaz, amiben hiszek. Hogy igenis lehet akár kemény edzéseket is végezni úgy, hogy az nem teszi tönkre az ízületeidet, gerincedet, és még élvezed is. Egy olyan helyet álmodtam, ahol harmonikusan megférnek egymás mellett a lágyabb mozgásokból felépülő és a nehezebb mozgáselemeket tartalmazó edzésformák. Egy olyan helyet, ami olyan, mint én. Így született meg 2018. májusában a Mozaik testműhely.

Vallom, hogy ha értjük a miérteket, sokkal pontosabban és hatékonyabban vagyunk képesek dolgozni. Ezért mindig igyekszem a lehető legérthetőbben elmagyarázni a problémád okait, és a megoldáshoz vezető út lépéseit, majd vezetlek rajta a céljaid felé. Ehhez a sikerhez azonban a Te elszántságodra és kitartásodra is szükség van, de hidd el, az eredmény minden erőfeszítésedért kárpótol. Munkám során igazán ezek a sikerek motiválnak, a Te gyógyulásod, egészségesebbé válásod, a mozgásban lelt örömöd.

Ha úgy érzed, hogy neked is a segítségedre lehetek, vedd fel velem a kapcsolatot bármelyik elérhetőségemen, vagy foglalj időpontot valamelyik edzésemre.

Végzettségeim
OKJ sportedző aerobik sportágban – Fitness Akadémia
Step aerobik oktató – Fitline Education
Preventív gerinctréner – Almásy Csilla Gerinckoncepció
Személyi edző – Fitness Akadémia
Rehabilitációs tréner – Almásy Mozgásakadémia
PSX függesztéses tréner – Almásy Mozgásakadémia
Kinesio Tape terapeuta – Oriolus-Med
Funkcionális edző – Almásy Mozgásakadémia
Mummy Tummy tréner – Almásy Mozgásakadémia
Okleveles fascia tréner – Oriolus-Med
Köpöly terápia – Oriolus_Med
Dynamic Flossing terapeuta – Oriolus-Med
FDM (Fascia Disztorziós Modell) – Oriolus-Med

Továbbképzések
TripleX Training- Almásy Mozgásakadémia
Core stabilizáció – Almásy Csilla Gerinckoncepció
A térd funkcionális anatómiája workshop – Almásy Csilla Gerinckoncepció
Nyaki gerinc, vállöv-vállízület workshop – Bene Máté Gerincakadémia